Hotstone Massage

Een echte weldaad voor lichaam en geest!

De hotstone massage

De hotstone massage is een intensieve warmtemassage met een weldaad voor lichaam en geest.  De warmte van de stenen dringt diep door tot in de kern van de spieren. Hiermee geeft deze massage niet alleen verlichting bij spanningen, maar zorgt deze ook voor een diepe relaxatie. En hierdoor creëer je ook nog een enorme energieboost!

Tijdens de hotstone massage gebruiken we afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen) die opgewarmd worden tot een temperatuur van 45 graden. Na het plaatsen van de stenen op het lichaam word je gemasseerd met deze stenen en een speciale olie.

Wat moet je weten?

Onze massage gebeurt met verwarmde olie. Deze kan dus ook op je slip terecht komen. Hou hier rekening mee. Ook gekende allergieën kunnen best op voorhand vermeld worden.

Er wordt tijdens de massage gebruik gemaakt van een groot saunalaken om het lichaam te bedekken. Hiermee blijf je lekker comfortabel en warm. Ook onze infrarood zal er voor zorgen dat er een aangename temperatuur is om bij weg te dromen.

Een hotstone massage bij Aravinda geeft je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Maar toch is dit iets wat in deze drukke maatschappij wel eens vergeten wordt. Terwijl zo een momentje wel eens nodig kan zijn. Ook jij verdient het!

Waarom kiezen voor een hotstone massage?

Een hotstone massage is een weldoening voor lichaam en geest. Een deugddoende massage kan verlichting geven bij bijvoorbeeld:

  • Vermoeidheid.
  • Stramme spieren.
  • Slechte bloedsomloop.
  • Hoofdpijn.
  • Stress.
Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

   Facebook Instagram