Japanse Gezichtsmassage

Brengt lichaam en geest terug in balans

Japanse Gezichtsmassage

De Japanse gezichtsmassage (Ko-bi-do) is een verfijnde massage die het weefsel van het gezicht behandelt. Alsook de drukpunten en de meridianen. Hierdoor breng je het lichaam en de geest terug in balans.

Het gezicht geeft de uitstraling van je gevoel. Stress, spanning en vermoeidheid kunnen ons uiterlijk dan ook beïnvloeden. Dankzij deze massage help je je gezicht te ontspannen. Hierbij krijg je de natuurlijke mooie uitstraling terug.

Naarmate we ouder worden verzwakt het spierweefsel in het gezicht. Hierdoor kunnen er dunne lijntjes verschijnen rond de ogen, de mond en op het voorhoofd. Deze gezichtsmassage kan het proces van veroudering vertragen. Dit gebeurt door de bloedsomloop te stimuleren en de spanning in de spieren te verminderen. Regelmatig deze massage laten uitvoeren zal dit proces vertragen.

Er wordt gestart met een ontspannende nek- en schoudermassage om de bloedsomloop naar het hoofd te stimuleren. Daarna worden de huid en de gelaatsspieren behandeld met acupressuur en het volgen van de meridiaanbanen (energiestroom) op het hoofd. Als afsluiting krijg je een lymfedrainage om de afvalstoffen af te voeren.

Waarom kiezen voor een Japanse gezichtsmassage?

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een gezichtsmassage kan helpen bij:

  • Stress verminderen
  • Vermoeidheid
  • Verbetering van de nachtrust
  • Verbetering krijgen in het weefsel van het gezicht (facelift effect)
Japanse Gezichtsmassage

Wat moet je weten?

Onze gezichtsmassage gebeurt met verwarmde olie. Hierdoor zal er dus ook olie in het haar terecht komen. Het haar zal er vettig van worden. Ook gekende allergieën kunnen best op voorhand vermeld worden.

Tijdens deze massage zal de therapeut vragen alle juwelen te verwijderen. Denk hierbij aan oorbellen en halskettingen. Dit alles om de massage zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Hierdoor loop je ook geen kans op beschadiging van de juwelen.

Een Japanse gezichtsmassage geeft je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Maar toch is dit iets wat in deze drukke maatschappij wel eens vergeten wordt. Terwijl zo een momentje wel eens nodig kan zijn. Ook jij verdient het!

Deze massage is ook mogelijk in een combi Therapeutische-, Sport- of Ontspanningsmassage.

Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

   Facebook Instagram