Ontspanningsmassage

De ideale remedie tegen stress, burn-out of depressie

De klassieke ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is de meest bekende massage. Het is een zachte, warme lichaamsmassage zodat lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. Hierdoor zullen opgebouwde spanningen meteen worden weggenomen, waardoor je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

Deze ontspannende lichaamsmassage is uitermate geschikt voor wie te kampen heeft met stress, een burn-out of een depressie. Maar ook als je geen klachten hebt, is een ontspanningsmassage gewoon heerlijk genieten!

 

Wat moet je weten?

Onze massage gebeurt met verwarmde olie. Deze kan dus ook op je slip terecht komen. Hou hier rekening mee. Ook gekende allergieën kunnen best op voorhand vermeld worden.

Er wordt tijdens de massage gebruik gemaakt van een groot saunalaken om het lichaam te bedekken. Hiermee blijf je lekker comfortabel en warm. Ook onze infrarood zal er voor zorgen dat er een aangename temperatuur is om bij weg te dromen.

Een ontspannende massage bij Aravinda geeft je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Maar toch is dit iets wat in deze drukke maatschappij wel eens vergeten wordt. Terwijl zo een momentje wel eens nodig kan zijn. Ook jij verdient het!

 

Ontspanningsmassage

Waarom kiezen voor een ontspannende massage?

Een massage is een weldoening voor lichaam en geest. Een deugddoende massage kan verlichting geven bij bijvoorbeeld:

  • Vermoeidheid.
  • Stramme spieren.
  • Slechte bloedsomloop.
  • Hoofdpijn.
  • Stress

Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

   Facebook Instagram