Sportmassage

Voor soepelere spieren bij sporters en niet-sporters

Een sportmassage zorgt voor soepele spieren en een frisse geest

Een sportmassage is een stevige vorm van massage waarbij specifieke technieken worden gebruikt. Hierdoor krijgt de therapeut toegang tot jouw dieper liggende spierlagen. Dit is een vrij intensieve massage met als doel het verharde weefsel van de spieren weer soepel te krijgen. Hierdoor stimuleer je automatisch ook jouw bloedcirculatie. Dit zorgt op zijn beurt voor een betere afvoer van afvalstoffen uit de spieren. Dankzij deze vorm van massage kan je jouw prestaties op termijn ook naar een hoger niveau brengen.

Ook geschikt voor niet-sporters!

Deze massage is natuurlijk erg geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters kan dit een oplossing bieden! Mensen die last hebben van gespannen spieren, stress, hoofdpijn,… halen hierdoor ook energie en verlichting uit deze massage. Ook mensen die heel actief in het leven staan of een zittend beroep hebben, kunnen uit deze massage hun voordeel halen.

Voorkom blessures!

Een sportmassage op regelmatige tijdstippen geeft minder risico op blessures. Dit komt omdat er minder triggerpoints de werking van je spieren kunnen belemmeren. Hierdoor heeft de massage een preventieve werking op de spieren.

Verschillende therapieën kunnen mee verwerkt worden bij de sportmassage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dieptemassage of cupping therapie. Onze therapeuten bespreken samen met jou een behandeling die volgens hun het meest aansluit op jouw noden. Hierbij wordt de behandeling volledig op maat afgesteld.

Wanneer helpt een sportmassage?

De behandeling bestaat uit verschillende massagetechnieken en is gericht op de verbetering van de spierconditie. Door deze intensieve massage gaan de spieren zich helemaal ontspannen. Dit draagt bij aan de verbetering van de totale fysieke en mentale toestand.

Wanneer mag je géén massage?

  • koorts
  • open wonden
  • spierontstekingen
  • zwangerschap
  • hartklachten
  • hoge bloeddruk
  • kanker

Herkent u zichzelf in één van deze punten? Raadpleeg dan eerst uw arts alvorens een afspraak te maken.

Deze massage is ook mogelijk in een combi massage.

Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

   Facebook Instagram

Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

   Facebook Instagram