Voetreflexmassage

Voor extra energie en een betere immuniteit

Voetreflexologie

Voeten zijn heel belangrijk in ons leven. Ze dragen ons een groot deel van de dag. Hierbij gebruiken we ook nog eens verschillende soorten schoenen om onze voeten te beschermen. Kortom, onze voeten krijgen veel te verduren doorheen de dag. Een voetreflexmassage kan hierbij helpen omdat er In onze voeten verschillende reflexzones zitten. Eigenlijk is de voet een weerspiegeling van ons lichaam.

Verschillende drukpunten op de voeten zijn verbonden met energiekanalen en zones in het lichaam. Alle organen, zenuwen en andere delen van het lichaam zijn verbonden met reflexzones op de voeten. Door druk uit te oefenen op delen van je voet, kunnen wij de eigen kracht van je lichaam stimuleren om te genezen. Hierdoor kan ook je immuunsysteem versterkt worden. Ook stress en spanningen kunnen hierbij verlicht worden. Hierdoor komt je lichaam langzaam terug in balans. De bloedcirculatie wordt verbeterd waardoor afvalstoffen verwijderd kunnen worden. Energieblokkades kunnen zo worden opgeheven .

Voetreflexmassage

Waarom kiezen voor een voetreflexmassage?

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Voetreflexologie helpt tegen allerlei vervelende problemen zoals:

  • Stress verminderen
  • Spanning of verdriet
  • Lichamelijke problemen ( t.h.v. de darm, de maag, de baarmoeder,…)
  • Hoofdpijn en migraine

Wat moet je weten?

Wij raden je aan om deze massage met een zekere regelmaat te laten doen. Hierdoor bekomen we op korte termijn het gewenste effect. De beste resultaten worden dan ook behaald na gemiddeld 4 à 5 behandelingen.

Onze voetreflexmassage gebeurt met verwarmde olie. Hierdoor zullen je voeten en het onderste deel van je benen vettig aanvoelen. Hou hier rekening mee bij de keuze van schoenen om tot hier te komen. Ook gekende allergieën kunnen best op voorhand vermeld worden.

Er wordt tijdens de massage gebruik gemaakt van een groot saunalaken om het lichaam te bedekken. Voor de voetreflexmassage krijgen de klanten de vrije keuze of ze onder het laken gaan liggen of liever niet. Onze infrarood zal er voor zorgen dat er een aangename temperatuur is om bij weg te dromen.

Een voetreflexmassage bij Aravinda geeft je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Maar toch is dit iets wat in deze drukke maatschappij wel eens vergeten wordt. Terwijl zo een momentje wel eens nodig kan zijn. Ook jij verdient het!

 

Prijs

€ 38,00 / 40 min.

Voor alle prijzen en mogelijke tijden klik hier.

Deze massage is ook mogelijk als duo massage.

Deze massage is ook mogelijk in een combi Therapeutische-, Sport- of Ontspanningsmassage.

Voetreflexmassage kan gereserveerd worden bij:

Klik op de foto om rechtstreeks uw massage te boeken bij je therapeut naar voorkeur.

Pascal Smeyers

Pascal

Joke Schoofs

Joke

Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

  FacebookInstagram