Zwangerschapsmassage

Een weldaad voor moeder en baby!

Een zwangerschapsmassage is een weldaad voor moeder en baby

De zwangerschap is één van de mooiste momenten in je leven en je wilt hiervan ten volle genieten. Probeer dan zeker eens onze zwangerschapsmassage die gegeven wordt door een deskundig therapeut.

Het is belangrijk dat je het ene punt stimuleert en het andere punt absoluut vermijd. Daarom best geen diepte of drukpunt massage, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Jouw steeds dikker wordende buik vraagt ook een andere manier van installatie. Dit omdat het niet meer altijd zo gemakkelijk is om even op jouw buik te gaan liggen. De therapeut helpt je graag verder zodat jij op een comfortabele manier kan liggen. Tijdens de massage kunnen we gebruik maken van een zwangerschapskussen maar alleen als je dat zelf graag wenst.

 

 

Zwangerschapsmassage

Waarom een zwangerschapsmassage?

Tijdens de zwangerschap ondervindt een vrouw wel eens last van allerlei ongemakken. Die kunnen de zwangerschap soms minder prettig maken dan vooraf gedacht was. Ook vermoeidheid of te weinig slaap kan extra stress veroorzaken in je lichaam. Bovendien wordt bewegen telkens moeilijker met een steeds dikker wordende buik. Hierdoor kunnen de gewone dagelijkse taken lastiger worden om uit te voeren.

Deze massage kan al veel van deze kwaaltjes verlichten, omdat deze een zeer ontspannend moment is. Ontspanning werkt stress verlagend waardoor het lichaam beter kan reageren op de kwaaltjes.

De massagetechnieken die we gebruiken zorgen voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en een vermindering van eventuele  bekkenklachten. Het zorgt voor een afname van stress waardoor ontspannen makkelijker gaat. Daarnaast krijg je soepelere spieren en bevordert het de circulatie van het bloed.

Contra-indicaties

  • harde buiken die met regelmaat terugkomen
  • zwangerschapsvergiftiging
  • hevige buikpijn
  • koorts, onwel
  • een risicozwangerschap (een miskraam of vroeggeboorte, meerlingen, …)

Herkent u zichzelf in één van deze punten? Raadpleeg best dan eerst uw arts alvorens een afspraak te maken.

Prijzen

Vanaf € 45,00

Voor alle prijzen en mogelijke tijden klik hier.

Deze massage is mogelijk als duo massage in eenzelfde ruimte, maar kan enkel als de tweede massage geen zwangerschapsmassage is.

Deze massage wordt gegeven door:

Joke

Joke

Ellen

Ellen

Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

  FacebookInstagram