Zwangerschapsmassage

Een weldaad voor moeder en baby!

Een zwangerschapsmassage is een weldaad voor moeder en baby.

Een zwangerschap is één van de mooiste momenten in je leven. Hier wil je natuurlijk ten volle van kunnen genieten. Probeer daarom zeker eens onze zwangerschapsmassage. Deze massage wordt gegeven door een erkend therapeut met de nodige opleiding, kennis en kunde. Dit is zeer belangrijk voor een zwangerschapsmassage. Men kan sommige punten in het lichaam stimuleren en een ander punt absoluut vermijden. Dit om vroegtijdige risico’s verbonden met de zwangerschap te vermijden.

Jouw steeds dikker wordende buik vraagt ook een andere manier van installatie. Dit omdat het niet meer altijd zo gemakkelijk is om even op jouw buik te gaan liggen. Onze therapeut helpt je graag verder zodat jij op een comfortabele manier kan liggen. Tijdens de massage kunnen we gebruik maken van een zwangerschapskussen maar alleen als je dat zelf graag wenst.

 

 

Waarom een zwangerschapsmassage?

Tijdens de zwangerschap ondervindt een vrouw wel eens last van allerlei ongemakken. Die kunnen de zwangerschap soms minder prettig maken dan vooraf gedacht was. Ook vermoeidheid of te weinig slaap kan extra stress veroorzaken in je lichaam. Bovendien wordt bewegen telkens moeilijker met een steeds dikker wordende buik. Hierdoor kunnen de gewone dagelijkse taken lastiger worden om uit te voeren.

Deze massage kan al veel van deze kwaaltjes verlichten, omdat deze een zeer ontspannend moment is. Ontspanning werkt stress verlagend waardoor het lichaam beter kan reageren op de kwaaltjes.

De massagetechnieken die we gebruiken zorgen voor een betere nachtrust. Ze helpt met een vermindering van rugpijn en een vermindering van eventuele bekkenklachten. Het zorgt voor een afname van stress waardoor ontspannen makkelijker gaat. Daarnaast krijg je soepelere spieren en bevordert het de circulatie van het bloed.

Contra-indicaties

  • harde buiken die met regelmaat terugkomen
  • zwangerschapsvergiftiging
  • hevige buikpijn
  • koorts, onwel
  • een risicozwangerschap (een miskraam of vroeggeboorte, meerlingen, …)

Herkent u zichzelf in één van deze punten? Raadpleeg best dan eerst uw arts alvorens een afspraak te maken.

Voor tips en nieuwtjes kan je ons volgen op:

   Facebook Instagram