Sportmassage is voor meer geschikt dan alleen maar sporters

Voldoende sporten hoort bij een gezonde levensstijl, maar sporten brengt wel een verhoogd risico op blessures met zich mee.

Veel mensen denken dat deze massage alleen voor topatleten is, maar in werkelijkheid zijn er nog veel meer mensen die hun voordeel kunnen doen met een goede sportmassage.

 

Hoe werkt een sportmassage?

Het is een krachtige massagevorm met verschillende technieken. Door de krachtige techniek stimuleer je de bloedsomloop.

Dit betekent een verbetering van de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren en de organen. Ook de afvalstoffen gaan beter afgevoerd kunnen worden.

Het lichaam is hierdoor beter in staat fysieke prestaties te leveren of om te ontspannen en te herstellen na een zware fysieke inspanning.

 

Sportmassage voor fysieke inspanning op de werkvloer.

Het is de perfecte massagevorm voor mensen die tijdens hun werk zware fysieke inspanningen moeten leveren. Denk bijvoorbeeld aan mensen die in de bouw werken of aan verhuizers die hun rug zwaar belasten.

Kortom… sportmassage is een massagevorm die in veel situaties kan worden toegepast waarbij sprake is van zware fysieke inspanning.

 

Sportmassage voor atleten van ieder niveau.

Deze massage is niet alleen voor topatleten!

Het helpt ook juist mensen die niet zo vaak sporten, of lang niet meer hebben gesport en weer willen beginnen. Het helpt om terug in form te komen of te blijven.

Dankzij de positieve invloed van deze massage, zoals minder blessures en het sneller herstellen van spierpijn, zullen ook juist niet-professionele sporters beter gemotiveerd raken om te blijven sporten.

 

Iedereen kent wel het beeld van topvoetballers die, voordat ze het veld opgaan of als ze het veld verlaten, een massage krijgen.

Topatleten vragen het uiterste van hun lichaam. Een sportmassage helpt ze om nog beter te presteren doordat de spieren opgewarmd en soepen gemaakt worden.

 

Kijk op onze website bij sportmassage voor meer informatie over deze massage bij Aravinda Massage & Coachingpraktijk. Of maak meteen een afspraak via onze online agenda.